Slik får du billig bensin!

Dagens økende bensinpriser er nok til irritasjon for flere enn meg! At vi her i Norge skal ha så dyrt drivstoff som vi faktisk har er en gåte for meg, men det er en helt annen diskusjon. Jeg har nå heldigvis funnet et botemiddel som hvertfall gir meg litt billigere bensin!

Lenge trodde jeg såkalte "bensinkort" var fusk og fanteri. Nå viser det seg at min far hadde rett. Det blir faktisk billigere om man bruker et eget kredittkort med rabatter når man fyller bensin! Jeg kom over en egen side om anbefalte bensinkort som gjorde at jeg valgte å skaffe meg et bensinkort selv. Den siden viser deg enkelt og greit hvilke kort som anbefales og hvilke som gir deg best rabatter. Jeg gikk for 365Privat kortet og jeg får nå 81 i rabatt per liter jeg fyller hos Esso. Siden jeg har en Esso stasjon rett ved der jeg bor er dette en glimrende avtale!

Hva er så et bensinkort? Det er i grunn veldig enkelt. Et bensinkort er et vanlig kredittkort med veldig gode rabattavtaler på bensin og diesel. Det finnes en hel rekke tilbydere, men alle er selvsagt ikke like billige. Besøk kredittkortsiden jeg linket til lenger oppe i artikkelen og du finner de beste bensinkortene som er på markedet i dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits